PHOTOS.VIDEOS

20190606_121517

20190606_121444

20190606_121618

20190607_112434

20190607_112635

20190607_113046

20190607_151629

20190609_113108

20190609_113841

20190609_114000

20190609_114040

20190609_114846

20190610_110443

20190610_180158

A Parcabout into the Jewel terminal of Changi Airport, Singapore

Stp.Singapore

 

The objective was to build a Parcabout on supporting structures at the top floor of the new and audacious architecture of Changi Airport. Below an impressing glass dome, the Jewel Project shelters a tropical forest and a waterfall of 40 metres, the Rain Vortex.

After 4 years of extensive studies, this unique project is now finalised. The Parcabout offers a game surface area of 500 sq.m overhanging the tropical forest.

This installation has been almost all done by hand weaving in our fabrication shop in l’île de Groix, in order to comply with high safety standards imposed by Jewel’s developers. 

The Parcabout opened in June, 2019.

. 

ON THE MAP

TECHNICAL SHEET

  • Area
    500 m²
  • Year
    2019